Tweedehands Roermond – Ophaalservice en Aanbieden van uw spullen

Bent u in het bezit van tweedehands spullen die u niet meer nodig heeft en zoekt u een manier om deze een tweede leven te geven? Bij Tweedehands Roermond zijn wij gespecialiseerd in het ophalen van gebruikte goederen. Wij zorgen ervoor dat uw spullen op een duurzame manier worden hergebruikt.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig. Als u tweedehands spullen heeft die u wilt doneren of verkopen, kunt u ons bereiken via WhatsApp op nummer: 085-0060433. Stuur ons foto’s van de aangeboden spullen, zodat wij een duidelijk beeld krijgen van wat u aanbiedt. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tweedehandscentrumroermond.nl met foto’s en een beschrijving van de spullen.

Zonder foto’s kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.

Voorwaarden:

  • De aangeboden spullen moeten in bruikbare staat verkeren.
  • We accepteren geen beschadigde of kapotte artikelen.

Volledige Ontruimingsservice:

Naast het ophalen van individuele items bieden wij ook een volledige ontruimingsservice aan. Mocht u bijvoorbeeld te maken hebben met een overlijden en wilt u een compleet huis of appartement laten ontruimen, dan staan wij voor u klaar. Neem voor deze dienst contact met ons op, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.

Waarom kiezen voor Tweedehands Roermond?

  • Duurzame hergebruik van goederen.
  • Eenvoudig en snel uw spullen laten ophalen.
  • Professionele en betrouwbare service.

Door te kiezen voor Tweedehands Roermond draagt u bij aan een circulaire economie en helpt u mee aan een beter milieu. Samen kunnen we zorgen voor minder verspilling en meer hergebruik van kwalitatieve goederen.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw tweedehands spullen een nieuw leven!